Appartement te koop

185000€

2 slaapkamers 108 vierkante meters

Immoweb code : 20031759
Immoweb code : 20031759

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
108 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Ook succesvol verkopen? Bel ons voor een gratis schatting!

Modern Comfort met Groen Uitzicht: Jouw Nieuwe Thuis aan de Rand van de Stad

Dit fraai gerenoveerde appartement biedt alles wat je zoekt, met twee slaapkamers en een unieke ligging aan de rand van de stad. Geniet van het prachtige uitzicht op het park en de molen, recht vanuit je eigen woonkamer.

Stap naar buiten en ontspan op het ruime zonneterras en geniet van de rustgevende omgeving. Of het nu gaat om ochtendkoffie of een avondaperitief, dit terras biedt de perfecte setting voor ontspanning en vermaak.

De mooie badkamer is voorzien van een inloopdouche, waar je kunt ontspannen na een lange dag, omringd door moderne gemakken en elegant design. En met een inpandige garage hoef je je nooit zorgen te maken over het vinden van een parkeerplek.

De goede bereikbaarheid van deze woning is een extra bonus, met altijd een parkeerplaats op straat voor jou en je gasten. Of je nu met de auto, fiets of het openbaar vervoer reist, je bent altijd binnen handbereik van alle voorzieningen die de stad te bieden heeft.

Met een ruim woonoppervlak en alle moderne gemakken die je maar kunt wensen, biedt deze woning het perfecte evenwicht tussen comfort, stijl en locatie. Maak van deze woning jouw nieuwe thuis en geniet van het beste van zowel de stad als het groene buitenleven.

Geen lift! lage gemeenschappelijke kosten.

Neem contact op