Appartement te koop

210000€

2 slaapkamers 95 vierkante meters

Immoweb code : 20217957
Immoweb code : 20217957

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
95 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 4
Virtueel bezoek

Omschrijving

Instapklaar twee slaapkamer appartement TE KOOP

Ontdek dit charmante, lichtovergoten appartement gelegen op de bovenste verdieping aan Beukenbergweg 9 b10, in het historische hart van Tongeren.
Dit prachtig onderhouden appartement biedt een perfecte combinatie van comfort en moderniteit, ideaal voor zowel starters als investeerders.

De leefruimte van 30 vierkante meter biedt een overvloed aan natuurlijk licht dat een warme en uitnodigende atmosfeer creëert. De volledig vernieuwde keuken uit 2021 is uitgerust met alle moderne voorzieningen en hoogwaardige apparatuur.
De twee ruime slaapkamers, van 13 en 14 vierkante meter groot, bieden voldoende ruimte voor rust en ontspanning. Verder bieden ze ook een prachtig uitzicht over het groene Casinopark. 

Een van de hoogtepunten van dit appartement is het prachtige terras, waar u kunt genieten van de middag- en avondzon. Dit is de perfecte plek voor een ontspannen avond of een kleine samenkomst met vrienden. In 2018 zijn zowel het dak als de ramen volledig vernieuwd, wat bijdraagt aan de energie-efficiëntie van het appartement (EPC 157). De inkomhal van het gebouw is ook onlangs vernieuwd, wat een frisse en moderne toegang tot uw nieuwe thuis biedt.

Extra gemakken zijn onder meer een apart toilet, een ondergrondse garage van 14,5 vierkante meter en een handige kelderruimte van 5 vierkante meter. Bovendien is er reeds betaald voor een nieuwe lift, deze zal voor het einde van het jaar worden geïnstalleerd.
Gelegen op slechts vijf minuten wandele...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op