Appartement te koop

* 292500€

2 slaapkamers 91 vierkante meters

Immoweb code : 11456717
Immoweb code : 11456717
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
91 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2
Virtueel bezoek

Omschrijving

Nieuw appartement met 2 slaapkamers in Tihange

Dit charmante, ruime appartement is ideaal gelegen in Tihange, een rustige, groene wijk van de stad Huy. Het ligt dicht bij alle voorzieningen en biedt een aangename en praktische woonomgeving. Het ligt in een nieuwe residentie (2024) met 4 flats en je zult aangenaam verrast zijn door de helderheid, de ruime leefruimtes en de kwaliteitsvolle afwerking. Het heeft 2 slaapkamers, een apart toilet, een ingerichte keuken die uitkomt op een mooie woonkamer en een overdekt terras van 16 m² op het zuiden. Kelder en parkeerplaats inbegrepen. Verkoop onderworpen aan 6% BTW (onder voorwaarden)
Het appartement is gelegen in een rustige woonwijk, dicht bij scholen, winkels en openbaar vervoer.De stad Huy biedt een aangename leefomgeving met zijn vele parken, culturele en sportieve activiteiten en historische monumenten.
Dit appartement is een unieke kans voor wie naar een aangename omgeving wil verhuizen en tegelijkertijd wil profiteren van alle voorzieningen in de stad. Mis deze kans niet om van deze plek je nieuwe thuis te maken.
Informatie en foto's worden alleen ter informatie verstrekt en zijn niet bindend. Deze advertentie vormt geen aanbod.

Neem contact op