Appartement te koop

335000€

2 slaapkamers 110 vierkante meters

Immoweb code : 20004327
Immoweb code : 20004327

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
110 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

App op eerste verdiep met 2 slpks - terras en parkeerplaats

Bent u op zoek naar een comfortabel en centraal gelegen appartement in Tienen?
Zoek niet verder! Dit appartement op de eerste verdieping biedt alles wat u nodig heeft voor een aangenaam en zorgeloos leven.
Bij binnenkomst in het gebouw wordt u verwelkomd door een moderne entreehal met een lift die u niet alleen naar uw appartement op de eerste verdieping brengt, maar ook direct naar de kelder. Dit is ideaal voor gemak en toegankelijkheid.
Het appartement zelf beschikt over een ruime en lichte woon- en eetkamer waar u volop kunt genieten van gezellige avonden met familie en vrienden. De aangrenzende keuken is volledig uitgerust en biedt voldoende ruimte.
Er zijn twee comfortabele slaapkamers, perfect voor een gezin, gasten of als thuiskantoor.
De badkamer is modern en voorzien van een douche, ideaal voor een verfrissende start van de dag. Daarnaast is er een apart toilet voor extra gemak.
Een groot pluspunt van dit appartement is het zonnige terras, waar u kunt ontspannen met een goed boek of kunt genieten van een kopje koffie in de ochtendzon.
Praktische details zijn ook goed doordacht. Er is een aparte bergplaats in het appartement, handig voor het opbergen van uw spullen. Dit kan eveneens in de private kelder.
OPTIONEEL; Bovendien kan er een inpandige parkeerplaats aangekocht worden.
De ligging van dit appartement is werkelijk top. Gelegen in het centrum van Tienen, bent u dicht bij winkels, restaurants, openbaar vervoer en andere voorzieningen.
Alles wat u nodig heeft,

Neem contact op