Appartement te koop

218000€

3 slaapkamers 120 vierkante meters

Immoweb code : 20065136
Immoweb code : 20065136

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
120 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Ruim appartement 120m² met 3 slpkmrs in centrum Tessenderlo

In het bruisende centrum van Tessenderlo, op de Vismarkt, vinden we dit leuke appartement. De ligging in het centrum biedt heel wat voordelen: scholen, horeca, winkels en openbaar vervoer zijn op wandelafstand. De op- en afrit van de E313 bevindt zich op slechts enkele minuutjes rijden. Omliggende gemeenten (Ham, Laakdal, Diest) zijn ook vlot bereikbaar.

Het appartement bevindt zich op de tweede (en dus bovenste) verdieping van het sympathieke appartementsgebouw met slechts 3 appartementen.

Via de inkomhal betreden we de zeer ruime leefruimte (46,6 m²). De grote ramen zijn voorzien van dubbel glas en zorgen voor veel natuurlijke lichtinval. Vanuit de woonkamer heb je een mooi zicht op de gezellige Vismarkt.
Aansluitend treffen we de ruime eiken keuken (19,32 m²). Er is een bijkeuken /berging (5 m²).
Er zijn 3 slaapkamers (14m², 13,4m² en 8,5 m²).
De badkamer (4,87 m²) is voorzien van een ligbad met lavabo.

Dit ruime appartement wordt verwarmd met een condensatieketel op aardgas (Buderus). De ramen zijn allemaal voorzien van dubbel glas. Dit resulteert in een berekende energiescore van 325 kWh/m²jaar. Hiermee val je dus niet onder de renovatieverplichting.

Er is de mogelijkheid om een garagebox bij aan te kopen.

Spreekt dit ruime appartement met potentieel jullie aan? Contacteer ons via [email protected] voor meer info of een bezoek ter plaatse. Wij helpen jullie graag verder!

Ideaal om zelf te bewonen of als in

Neem contact op