Appartement te koop

472000€

2 slaapkamers 80 vierkante meters

Immoweb code : 20037235
Immoweb code : 20037235

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
80 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Geniet van een prachtig uitzicht en combineer dit met gezellig wonen in het centrum van Tervuren.

Instap klaar nieuwbouw hoekappartement met extra ramen in de woonkamer en met een prachtig panoramisch uitzicht over Tervuren en zijn groene omgeving. Dankzij de gunstige oriëntatie in het gebouw geniet dit appartement van een aangenaam binnenklimaat zowel in de winter als in de zomer en is het er rustig vertoeven dankzij de verkeersvrije zone waar het op uitkijkt. Het voorziet in 2 slaapkamers, 1 auto staanplaats (P48) en een individuele kelder (A.6) in de Residentie Casalta te Tervuren.

Derde verdieping te bereiken via lift: Inkomhal (8m²), apart toilet, lichtrijke woonkamer (38m²) inclusief volledig ingerichte open keuken (koelkast, oven, dampkap, vaatwasser, vitro ceramische kookplaat) met uniek uitzicht over het hof van Melijn en met toegang naar ruim, deels overdekt terras (8m²), wasruimte/berging (2m²), 2 slaapkamers (11,6 en 8 m²), badkamer (douche, 2 ingebouwde wastafels in meubel, spiegelkast, ).

Alle verlichting, rolgordijnen en gordijnrails zijn reeds geplaatst en er werd gezorgd voor een volledige badkamer en WC-inrichting, inclusief accessoires. In de wasruimte werden rekken en ophangsystemen voorzien.

Overige informatie: Inclusief kelder (A.6) en autostaanplaats (P48). Alle meters zijn individueel, centrale verwarming op gas.

Dit nieuwbouwappartement ligt pal in het centrum van Tervuren met alles op wandelafstand zoals scholen, winkel...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op