Appartement te koop

* 545000€

3 slaapkamers 129 vierkante meters

Immoweb code : 11489483
Immoweb code : 11489483
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
129 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

App 1 (appartement op de volledige 1ste verdieping)
Klaar voor de toekomst ? In dit kleinschalig nieuwbouwproject “Dorpshart” bieden wij u aan, een “bijna energie neutraal” 3 slaapkamer-appartement (+/- 129m² bruto opp.) met een heel ruim terras van +/- 128m². Inclusief dit appartement zijn er 3 fietsbergingen en het gebruik van de gemeenschappelijke tuin.

Het appartement op de 1ste verdieping is als volgt ingedeeld: Gemeenschappelijke inkomhal met trap en rolstoelvriendelijke lift, privatieve inkomhal met apart toilet, ruime woonkamer met grote glaspartij naar het terras met vanuit de woonkamer, keuken en het terras zicht over de achterliggende tuin. Ingerichte keuken (ter waarde van 10.000 euro excl. Btw, incl. plaatsing), aparte berging, 3 mooie slaapkamers, ingerichte badkamer (handelswaarde sanitaire apparaten 4.500 € excl. btw incl. plaatsing)

Extra info: Alle appartementen worden akoestisch zeer degelijk geïsoleerd, waarbij er voorzien is om te werken met een zwevende chape en waarbij de wanden worden ontdubbeld. Het gebouw is voorzien van gemeenschappelijke waterontharder en een gemeenschappelijke tuin met tuinberging. Het appartement is voorzien van een videofooninstallatie, ventilatie systeem C+, vloerverwarming met warmtepomp (lucht-water), via de warmtepomp kan de vloer in de zomerperiode gekoeld worden (optioneel). Het appartement wordt voorzien van eigen privatieve zonnepanelen (+/- 5) met omvormer.

Vrije keuze van materialen bij ...
Renovatieplicht: nee

Dit pand maakt deel uit van het project Residentie Dorpshart

Neem contact op