Appartement te koop

435000€

2 slaapkamers 123 vierkante meters

Immoweb code : 11491546
Immoweb code : 11491546

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
123 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Prachtig afgewerkt nieuwbouwappartement met een prachtig ui

!OPENDEURDAG 29/06 van 10u - 12u!

Dit prachtige afgewerkte doorkijk appartement heeft alles wat u zoekt. Het appartement is gelegen in Residentie Velle Vista, een stijlvolle nieuwbouwresidentie waar alle modernste technieken gebruikt worden om een optimaal wooncomfort te voorzien en met een landelijk uitzicht achteraan.

We betreden het appartement via de aparte inkomhal met toilet en ingemaakte kasten. De open eetplaats staat in rechtstreeks contact met de geïnstalleerde, kwalitatieve keuken die ook is voorzien van aparte berging. Naast de eetplaats is de grote en lichtrijke leefruimte met zicht naar de open velden achteraan.

Er zijn twee ruime slaapkamers en een geïnstalleerde badkamer met douche en enkele wastafel. Als kers op de taart beschikt deze parel over een mooi terras met landelijk uitzicht (16m2).

Dit appartement is voorzien van alle technieken, lucht-water warmte-pomp in combinatie met vloerverwarming, ventilatiesysteem D, zonnescreens, en 6 zonnepanelen.

Contacteer ons snel via 052 46 38 03! Geniet van 6% btw en ontdek het enige afgewerkte appartement in dit prachtig nieuwbouwproject Velle Vista!!

Neem contact op