Appartement te koop

275000€

3 slaapkamers 133 vierkante meters

Immoweb code : 11490104
Immoweb code : 11490104

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
133 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Ruim duplexappartement met 3 slaapkamers in Temse

Een instapklaar duplexappartement, gelegen in een doodlopende straat, met 3 slaapkamers in Temse? Zo gevonden!

Het ruime appartement is gelegen in een rustige, doodlopende straat. Met zijn centrale ligging nabij invalswegen, openbaar vervoer en het centrum van Sint-Niklaas en Temse, heb je alles binnen handbereik. Wat meteen opvalt bij binnenkomst is de royale leefruimte met overvloedig natuurlijk licht, drie grote slaapkamers, en een groot terras. Het kleinschalige gebouw met slechts twee units garandeert rust, privacy, en bespaart je bovendien de rompslomp en extra kosten.

 

Indeling:

GLV: bij aankomst heb je direct toegang tot je eigen autostaanplaats vooraan het gebouw. Je betreedt het appartement via de gemeenschappelijke inkomhal met traphal. Achteraan het perceel bevindt zich jouw eigen privégarage (26m²).

 

1eV: via inkomhal (3m²) krijg je toegang tot een apart toilet en ruimte voor een vestiaire. Vervolgens kom je in de ruime, lichte leefruimte (40m²) met halfopen keuken (11m²). Vanuit de keuken stap je zo op het ruime terras (28m²) en heb je toegang tot de berging/wasplaats/technische ruimte (6m²).

2eV: hier bevinden zich drie slaapkamers (11m², 14m² en 16m²) en een badkamer (8m²) met inloopdouche, extra toilet en wastafel in meubel.

 

Dit duplexappartement wordt aangeboden voor € 250.000 plus € 25.000 voor de garage.

 

Interesse? Neem vandaag contact op om deze prachtige duplex in

Neem contact op