Appartement te koop

469000€

2 slaapkamers 150 vierkante meters

Immoweb code : 20133278
Immoweb code : 20133278

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
150 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2
Virtueel bezoek

Omschrijving

Luxueus penthouse te koop

Welkom in dit schitterende penthouse gelegen aan de Brukskensweg 1 in Sint-Truiden, waar u stijl, comfort en rust vindt op een steenworp afstand van het centrum.

Bij binnenkomst wordt u begroet door een ruime inkomhal met hoge plafonds, gesierd door de prachtige dakgebinten, waardoor u meteen een gevoel van ruimte en licht ervaart. Via deze hal hebt u toegang tot de twee ruime slaapkamers, beide uitgerust met inbouwkasten. De grootste slaapkamer beschikt zelfs over airco en een fraaie ensuite badkamer met dubbele lavabo, toilet en zowel een bad als een inloopdouche. Verder bereikt u vanuit de inkomhal nog de tweede badkamer, de handige berging en een gastentoilet.

Aan het einde van de hal komt u in de ruime en lichtrijke woonkamer van ongeveer 69 m², met meer dan voldoende plaats voor een zithoek, een gezellige eethoek en de moderne, volledig uitgeruste open keuken. De keuken is voorzien van kwalitatieve toestellen en afgewerkt met hoogwaardige materialen. Bovendien beschikt deze ruimte over een kwalitatieve parketvloer en handige inbouwkasten. Een splinternieuwe airco-unit zorgt er samen met de vloerverwarming voor dat het appartement altijd de gewenste temperatuur heeft.

Aansluitend aan deze sfeervolle leefruimtes bevindt zich het heerlijke, op het zuidwesten gerichte terras van maar liefst 50 m². Hier kan men heerlijk genieten van de rust, terwijl we ons op slechts 10 minuten van de Grote Markt van Sint-Truiden bevinden.

Het appartement beschik...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op