Appartement te koop

*

3 slaapkamers 124 vierkante meters

Immoweb code : 20146004
Immoweb code : 20146004
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
124 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Exclusief 3-Slaapkamer Hoekappartement met Terras

Ervaar luxe en comfort in dit royale hoekappartement van 3 slaapkamers, gelegen op de tweede verdieping in Les Emeraudes, Sint-Pieters-Woluwe. Dit appartement kenmerkt zich door een ruime living badend in natuurlijk licht met directe toegang tot een hoekterras van 20 m² dat zuidwestelijk georiënteerd is, perfect voor zonnige middagen en avonden. De masterbedroom beschikt over een aansluitend balkon en een eigen badkamer, terwijl een extra douchekamer beschikbaar is voor de overige slaapkamers.

De moderne open keuken is volledig uitgerust en geïntegreerd met de leefruimte, ideaal voor gezellige familiebijeenkomsten. Een aparte wasruimte zorgt voor extra gemak. Het appartement omvat ook twee ondergrondse parkeerplaatsen en een kelderberging, wat zorgt voor veel opslagmogelijkheden.

Geniet van de nabijheid van uitgestrekte groene zones, lokale markten en gastronomische restaurants die een uitzonderlijke levenskwaliteit bieden. Voor meer informatie en beschikbaarheid, neem contact met ons op.

Dit pand maakt deel uit van het project Les Emeraudes

Neem contact op