Appartement te koop

* 730000€

2 slaapkamers 112 vierkante meters

Immoweb code : 20146002
Immoweb code : 20146002
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
112 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Luxe Appartement met 2 Slaapkamers en Terras

Ontdek dit ruime appartement van 112 m² op de eerste verdieping van Les Emeraudes, gelegen in Sint-Pieters-Woluwe. Dit appartement geniet van een zuidwestelijk gericht terras van 14 m², perfect voor ontspanning en sociale bijeenkomsten. Het beschikt over twee slaapkamers: één met een douchekamer en de andere met een aansluitende badkamer voorzien van een ligbad.

De grote woonkamer is badend in natuurlijk licht, dankzij de uitgebreide raampartijen en is naadloos verbonden met een open, moderne keuken die voorzien is van alle benodigdheden. Daarnaast is er een aparte ruimte voor een wasmachine en droogkast, wat extra gemak biedt. Het appartement komt ook met een ondergrondse parkeerplaats en een kelderberging.

Les Emeraudes biedt een uitzonderlijke levenskwaliteit met toegang tot uitgestrekte groene zones, lokale markten en gastronomische restaurants. Ideaal voor iedereen die streeft naar een combinatie van luxe en dagelijks comfort. Voor meer informatie en beschikbaarheid, neem contact met ons op.

Dit pand maakt deel uit van het project Les Emeraudes

Neem contact op