Appartement te koop

* 326500€

2 slaapkamers 95 vierkante meters

Immoweb code : 20131448
Immoweb code : 20131448
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
95 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Centraal gelegen penthouse

Deze gezellige penthouse voorziet in een lichtrijke living met open, volledig geïnstalleerde keuken. Vervolgens treft u een goed uitgeruste badkamer, twee slaapkamers, een berging en een gastentoilet. Het appartement beschikt over een zuidwest georiënteerd overdekt terras. Als koper heeft u inspraak in de afwerking van uw appartement.

Nieuwbouwproject Filteint situeert zich op een voormalige bedrijfssite van een textielfabriek, waaraan het project haar naam ontleent, ingeplant langs de Plezantstraat, de Landbouwersstraat en de Wegvoeringstraat. Hier woon je op wandelafstand van de Grote Markt, met al haar faciliteiten (winkels, horeca, scholen, openbaar vervoer, enzovoort).

Het woonpark voorziet in halfopen/gesloten woningen en 4 appartementsgebouwen. Rond het hele complex bevindt zich een groene, rustige omgeving met onder meer een waterpartij, wandelpaden en een speelzone. De site voorziet in vijf verharde pleintjes/straten, waar enkel bestemmingsverkeer mogelijk is. De individuele woningen parkeren op eigen terrein, de appartementen kunnen een ondergrondse parkeerplaats en berging aankopen.

Er wordt gewerkt met kwalitatieve materialen. De energiezuinigheid van elke unit wordt gerealiseerd dankzij doorgedreven thermische en akoestische isolatie, een ventilatiesysteem D, een warmtepomp, vloerverwarming en super-isolerende beglazing.

Werd uw interesse geprikkeld door dit centraal gelegen nieuwbouwappartement?
Voor meer inlichtingen, contacteer Dennis ([email protected]

Dit pand maakt deel uit van het project Residentie Filteint

Neem contact op