Appartement te koop

2 slaapkamers 73 vierkante meters

Immoweb code : 11440448
Immoweb code : 11440448

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
73 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Gemeubeld 2-K appt met terras nabij Woluwe Shopping!

Dit prachtig gemeubelde en gerenoveerde appartement met een ruim terras bevindt zich in de gegeerde residentie "Woluwe Gardens", voltooid in 2001. Gelegen in een rustige woonwijk nabij het "Woluwe Shopping Center" en het "Park van Woluwe", biedt deze woning de perfecte combinatie van comfort en gemak. Ideaal voor zowel starters als investeerders die op zoek zijn naar een duurzame belegging, straalt dit instapklare appartement charme en moderniteit uit.
Het appartement, gelegen op de eerste verdieping en genummerd J1, heeft een netto bewoonbare oppervlakte van 73 m². Bij binnenkomst via de ruime inkomhal, wordt u verwelkomd in een gezellige woonkamer en een volledig ingerichte leefkeuken, die samen toegang bieden tot het westelijk georiënteerde terras. De badkamer is voorzien van een ligbad met douchescherm, een toilet en een dubbele wastafelkast. Daarnaast beschikt de woning over twee volwaardige slaapkamers, ideaal voor gezinnen of gasten.
Extra voordelen van deze locatie zijn de uitstekende verbindingen met zowel de kleine als de grote Brusselse Ring en de nabijheid van de belangrijkste autosnelwegen E40 en E19, waardoor u snel en gemakkelijk kunt reizen.
Voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen, kunt u vrijblijvend contact opnemen met Frederik op +32 498 476 221 of via e-mail op [email protected].

Neem contact op