Appartement te koop

183000€

2 slaapkamers 93 vierkante meters

Immoweb code : 20111738
Immoweb code : 20111738

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
93 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Appartement met 2 slpks

Strategisch gelegen appartement in Sint-Katelijne-Waver
Ontdek dit charmante appartement, perfect gelegen op de hoek van de Liersesteenweg en de Clemenceaustraat in het hart van Sint-Katelijne-Waver. Dit appartement biedt een ideale mix van comfort, eenvoud en functionaliteit, perfect voor wie op zoek is naar een moderne en minimalistische woonruimte in een bruisende omgeving.
Bij binnenkomst betreedt u de ruime inkomhal die toegang biedt tot alle ruimtes in het appartement. Aan de rechterkant vindt u een badkamer voorzien van douche, lavabomeubel, toilet en aansluiting voor wasmachine. De open leefruimte is een combinatie van een gezellige woonkamer en een volledig uitgeruste keuken, ideaal voor dagelijks gemak en ontspanning.
Via de woonkamer bereikt u een ruime zolderkamer, die flexibel in te richten is als kinderkamer, thuiskantoor of logeerruimte. Daarnaast beschikt het appartement over een tweede slaapkamer, ruim genoeg voor een tweepersoonsbed en voldoende opbergruimte.
Dit appartement is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een strategische locatie met alle nodige voorzieningen binnen handbereik. Mis deze kans niet!

Neem contact op