Appartement te koop

* 355000€

3 slaapkamers 101 vierkante meters

Immoweb code : 20176908
Immoweb code : 20176908
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
101 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Hoekappartement met 3 slaapkamers in Gent

Dit lichtrijk hoekappartement van 101m² heeft een oninneembaar uitzicht op het Vossenbos en een open groenzone. Dit uitzonderlijk aangenaam appartement beschikt over een inkomhal met plaats voor een grote vestiairekast, een gastentoilet, een technische berging en een lichtrijke leefruimte met open keuken en extra hoge plafonds. Verder beschikt het appartement over liefst drie slaapkamers en twee badkamers. Over de volledige breedte van het appartement is er een ruim terras van 13 m² met zuidoostelijke oriëntatie. 

Bloei is een duurzaam nieuwbouwproject ingeplant in een groene omgeving tussen het Vossenbos en een nieuw park en dit op 7 minuten fietsen van Station Gent Sint-Pieters en op wandelafstand van de tramhalte van lijn 1. 

De zes kleinschalige gebouwen omvatten een mix van zowel 1, 2, 3 als 4 slaapkamers en werden getekend door 3 ervaren architectenbureaus waarbij sterk werd ingezet op een doordachte indeling, maximale lichtinval en ruime zonneterrassen. Bovendien is er voor ieder appartement een ondergrondse parkeerplaats voorzien, vlot bereikbaar via de lift voor een optimaal comfort. 

Bewoners van Bloei kunnen genieten van een hoog-efficiënte warmtepomp in combinatie met zonnepanelen, akoestische en thermische isolatie, resulterend in een E-peil lager dan E22, wat tal van voordelen biedt voor zowel uw maandelijkse energiefactuur als uw persoonlijk comfort. 

Renovatieplicht: nee

Dit pand maakt deel uit van het project Bloei Fase I

Neem contact op