Appartement te koop

220000€

1 slaapkamer 72 vierkante meters

Immoweb code : 20258707
Immoweb code : 20258707

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
72 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

App. met 1 slpkr en terras in het centrum van Schriek

Op een uitstekende locatie te Schriek bevindt zich dit prachtig appartement met één slaapkamer en leuk terras. Het appartement is grondig gerenoveerd in 2023, afgewerkt met uiterst kwalitatieve materialen en een EPC van slechts 165. U bevindt zich hier vlakbij winkels, eet-en drankgelegenheden, scholen en het openbaar vervoer.

We betreden het appartement via de leefruimte, waar u geniet van veel natuurlijk lichtinval. Deze kunt u inrichten met een gezellige zithoek en een aparte eetplaats. De moderne en open keuken is mooi geïntegreerd in het geheel en voorzien van de voornaamste toestellen. Van hieruit heeft u toegang tot een aparte berging. Verder geeft de de hal ons toegang tot één slaapkamer en de badkamer uitgerust met dubbele lavabo, ligbad met douchekop en toilet. Via de slaapkamer heeft u toegang tot het royale, sfeervolle terras, waar u steeds in alle rust en privacy kan genieten van het mooie weer. U beschikt ook over een aparte berging op de gelijkvloers en achteraan het perceel bevindt zich nog een private parkeerplaats die u kan bereiken via een private weg.

Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een leuk appartement met één slaapkamer op een centrale locatie te Schriek. Het appartement biedt ook een interessant huurrendement. Contacteer ons op het nummer 0474/78 07 73 voor meer informatie of neem een kijkje op www.boonstravastgoed.be .

Bijzonderheden :
- EPC slechts 165
- Renovatie in 2023
- Uitstekende loca...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op