Appartement te koop

3 slaapkamers 186 vierkante meters

Immoweb code : 11362702
Immoweb code : 11362702

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
186 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 5

Omschrijving

VERKOCHT BINNEN DE WEEK! Riant, instapklaar luxe-dakapparte

VERKOCHT BINNEN DE WEEK! Ontdek dit mooi, ruim dakappartement in Schoten, exclusief aangeboden op de vijfde en bovenste verdieping van een goed onderhouden gebouw met lift. Dit instapklare drie-slaapkamerappartement biedt de luxe van een villa, maar met het gemak & comfort van een appartement.

De leefruimte op parket is een toonbeeld van luxe en licht, met grote schuiframen aan beide zijden die uitgeven op twee overdekte terrassen. Er werd ook een mooie gashaard geïntegreerd. Geniet van de ultieme kookervaring in de grote open leefkeuken met granieten werkblad, ondermeer uitgerust met hoogwaardige Miele-apparaten en een Quooker-kraan. Het hoofdterras is verder uitgerust met een stijlvolle buitenkeuken, ideaal voor gezellige avonden!

Dit appartement beschikt verder ook over 3 slaapkamers (allen op parket), een dressing, een badkamer, douchekamer en berging. De locatie kan niet beter: zeer centraal, op een steenworp afstand van het levendige centrum van Schoten, dicht bij alle benodigde voorzieningen en met gemakkelijke toegang tot openbaar vervoer.

Verplicht zijn er twee garageboxen aan te kopen (32.000 en 34.000 EUR).

EXTRA: veiligheidsdeur, gashaard, videofoon, zeer energiezuinig: EPC-score 172 kWh/m2 jaar (B-label!), perceelscore A, gebouwscore A, woongebied, stedenbouwkundige info in aanvraag. Voor meer info ga naar www.coenenvastgoed.be of bel 03/375.82.92.

Neem contact op