Appartement te koop

259000€

2 slaapkamers 96 vierkante meters

Immoweb code : 20183620
Immoweb code : 20183620

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
96 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 15/01/2025
Verdieping : 4

Omschrijving

Schaerbeek - Superb 2bed apartment

Schaarbeek - MYIMMO Etterbeek heeft het genoegen u dit prachtige appartement met 2 slaapkamers van ongeveer 96m² (volgens PEB) voor te stellen, in onberispelijke staat.
Het bestaat uit een ruime inkomhal met bergruimte, die leidt naar een lichte woonkamer van +/- 33m² die toegang geeft tot een gang met bergruimte waar de nieuwe BOSCH condensatieketel staat, die leidt naar de mooie, volledig uitgeruste keuken, die toegang geeft tot een ingesloten terras (in afwachting van de RU om te zien of de situatie geregulariseerd moet worden of niet), ideaal als ontspanningsruimte of extra bergruimte.

Via een nachthal komt men in het appartement met twee slaapkamers: een grote slaapkamer van +/- 12m² en een kinderkamer van +/- 10m² (2,12m breed), evenals een mooie badkamer met aansluitingen voor een wasmachine en droogkast. Aparte WC. Kelder inbegrepen in de prijs.

De PVC ramen met dubbele beglazing dateren van 2016 aan de achterkant en 2022 aan de voorkant. De BOSCH ketel is geïnstalleerd in 2023. EPB D geldig tot 2034 en elektriciteit conform tot 2041.

Kortom, dit appartement met 2 slaapkamers is in perfecte staat, zonder werkzaamheden, met een goede EPB en elektriciteit conform de voorschriften. Bekijk het nu!

Verkooppakket en bezichtigingen op aanvraag. Meer woningen op www.myimmo.be. Advertentie en afmetingen zijn niet contractueel en worden alleen ter informatie gegeven. Deze advertentie vormt geen aanbod tot verkoop, maar een prijsvoorstel waarbij de eigenaren vrij zijn in hu

Neem contact op