Appartement te koop

425000€

2 slaapkamers 111 vierkante meters

Immoweb code : 20056720
Immoweb code : 20056720

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
111 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Prachtig appartement gelegen aan het Daillyplein

Dit mooi, recent en centraal gelegen appartement is gelegen aan het Daillyplein in de prachtige voormalige Prins Boudewijnkazerne (Dailly-kazerne). Tussen 2005 en 2008 werd het getransformeerd door architect Bassam Fares, die het uitbreidde en er grote handelszaken op de benedenverdieping en woningen op de verdiepingen vestigde.
Dit lichtrijk en ruim appartement bevindt zich op de 2de verdieping van de goed beheerde en onderhouden residentie 'Alexander's Plaza' en is op wandelafstand van de Ambriorixsquare, het Josafatpark, het Jubelpark, etc. en in directe nabijheid van alle faciliteiten: metro, trein, bussen, restaurants, parken, winkels. 

Het appartement omvat een inkom, grote leefruimte, een open volledig ingerichte keuken met alle modern comfort, eetruimte, 2 slaapkamers, 1 badkamers, wasruimte, wc en één kelder.
Mogelijkheid om een buiten autostaanplaats aan te kopen mits een meerprijs.
Het biedt u alles om rustig en gezellig te wonen met de geneugten van de stad. Ideaal voor eigen bewoning, als pied-à-terre of als investering met een mooi huurrendement. Vrij bij akte. Te bezoeken!

EPC klasse C, 128kWhEP/m²/jr, 25CO2 per m².

Neem contact op