Appartement te koop

220000€

2 slaapkamers 67 vierkante meters

Immoweb code : 20126806
Immoweb code : 20126806

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
67 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 19

Omschrijving

2 slaapkamer appartement + terras - !!

Op een steenworp van de Europese Commissie en het charmante Square Marie Louise – Ontdek dit tweeslaapkamerappartement met uitzonderlijk potentieel!

Ideaal gelegen, biedt dit lichte appartement een aangename en functionele woonruimte. Bij binnenkomst leidt een uitnodigende hal u naar een ruime, met licht overgoten woonkamer, evenals een moderne keuken, beide met toegang tot een prachtige lange terras op het zuidoosten. Een ware oase om te genieten van zonnige dagen!

Aan de andere kant vindt u twee comfortabele slaapkamers van +/- 11m² en 9m², perfect afgestemd op uw behoeften. Een praktische badkamer, een apart toilet en ingebouwde opbergruimtes maken dit appartement compleet.

Let op, het appartement is momenteel verhuurd, dus er is een verhuurverplichting die gerespecteerd moet worden. De maandelijkse lasten, geschat op ongeveer €250, dekken gemeenschappelijke kosten, verwarming en warm water, wat voor dagelijks comfort zorgt. De co-generatieketel zorgt voor energie-efficiëntie en een nieuwe EPC (energieprestatiecertificaat) is in aanvraag om de milieuvriendelijke eigenschappen van dit pand te bevestigen.

Mis deze unieke kans niet om een goed gelegen, functioneel appartement met een prachtig terras te verwerven. Neem contact met mij op voor een bezichtiging en laat u charmeren!

Neem contact op