Appartement te koop

345000€

3 slaapkamers 96 vierkante meters

Immoweb code : 11437204
Immoweb code : 11437204

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
96 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Appartement met 3 slaapkamers en groot terras

Prachtig appartement met 3 slaapkamers in hartje Brussel: Dit lichte en ruime appartement heeft drie mooie slaapkamers. Het heeft een moderne badkamer en een extra doucheruimte, evenals twee toiletten voor extra gemak. Het grote terras is ideaal om van het warme weer te genieten, terwijl een kelder in de kelder een praktische opslagoplossing biedt.
Een kast in de hal zorgt voor extra bergruimte. Als bewoner van het gebouw heb je ook exclusieve toegang tot een groen, bebost park dat is gereserveerd voor bewoners van het gebouw en dat een rustige, groene omgeving biedt midden in het centrum van de stad.
Bovendien is er optioneel een parkeerplaats beschikbaar voor €45.000. Het gebouw is nieuw en goed onderhouden, en biedt je alle moderne gemakken die je nodig hebt.
De maandelijkse kosten bedragen €206, voor het onderhoud van de gemeenschappelijke ruimten, de lift, de opstalverzekering en het onderhoud van het terrein. Deze flat is perfect voor wie wil genieten van het stadsleven en tegelijkertijd wil profiteren van een rustige, groene omgeving.
Mis deze unieke kans om in een van de meest gewilde wijken van Brussel te wonen niet. Neem voor meer informatie of een bezichtiging contact met ons op.

Neem contact op