Appartement te koop

315000€

2 slaapkamers

Immoweb code : 20085773
Immoweb code : 20085773

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
Verdieping : 0

Omschrijving

Appartementen Te Koop

Residentie De Kreek is een nieuwbouwproject gelegen in Rupelmonde dat bestaat uit 8 appartementen verdeeld over 4 bouwlagen. Elk appartement is bereikbaar via een centrale inkomhal met lift en trap. Het project behaalt een E-peil van 30 dankzij het gebruik van individuele lucht/water-warmtepompen met vloerverwarming.

75% van het project is reeds verkocht. Er zijn nog 3 appartementen beschikbaar, variërend in oppervlakte van 98m² tot 107m², elk met 2 slaapkamers en een privatieve buitenruimte in de vorm van een terras en/of tuin. De prijzen variëren van € 315.000 tot € 330.000. Deze prijzen hebben plaats onder het stelsel van de btw wat de constructies betreft en onder het stelsel van registratierechten wat de grondaandelen betreft. De opgegeven prijzen zijn exclusief btw, registratie, notariskosten en andere kosten.

Verder zijn er bovengrondse parkeerplaatsen en privatieve bergingen, die verplicht aan te kopen zijn. Voor alle bewoners is er een gemeenschappelijke fietsenberging beschikbaar.

De oplevering is voorzien najaar 2024

Er is een mogelijkheid tot 6% BTW indien u voldoet aan de wettelijke voorwaarden. Wilt u meer weten over de voorwaarden of bent u geïnteresseerd in de verkoop? Neem dan contact met ons op!

(Wg. Gvv. Vg. Gvkr. Gmo)

Neem contact op