Appartement te koop

* 370000€

3 slaapkamers 122 vierkante meters

Immoweb code : 20203834
Immoweb code : 20203834
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
122 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

BEN-Nieuwbouw appartement 122 m², 3 slk, terras & P!

Ontdek dit prachtige nieuwbouwappartement in Terhagen, een charmante en rustige buurt die perfect is voor wie op zoek is naar comfort en moderne voorzieningen. Met drie ruime slaapkamers en een ondergrondse parkeerplaats biedt deze woning alles wat u nodig heeft voor een ontspannen en praktisch leven. Gelegen in het rustige Terhagen, combineert dit appartement het beste van twee werelden: de rust van een landelijke omgeving en de nabijheid van belangrijke voorzieningen en verbindingswegen. Winkels, scholen en openbaar vervoer liggen allemaal in de buurt.

De ruime woonkamer met grote raampartijen zorgt voor veel natuurlijk licht en biedt een open gevoel. De moderne afwerking maakt deze ruimte perfect voor gezellige avonden met familie of vrienden, of voor ontspanning na een lange werkdag.
De keuken is volledig uitgerust met moderne inbouwapparatuur en biedt voldoende opbergruimte. Met een praktisch en strak ontwerp is het de ideale plek om heerlijke maaltijden te bereiden en samen te genieten van het leven.

Het appartement beschikt over drie royale slaapkamers, elk ontworpen met oog voor comfort en stijl. Ideaal voor een gezin, extra gasten of een thuiswerkplek. De kamers zijn lichtrijk en bieden voldoende ruimte voor persoonlijke inrichting.

De badkamer is voorzien van een inloopdouche en ligbad en afgewerkt met hoogwaardige materialen, wat zorgt voor een luxueuze uitstraling. Daarnaast is er een apart gastentoilet voor extra gemak.

Om het plaatje compleet te maken beschi

Neem contact op