Appartement te koop

* 445000€

3 slaapkamers 119 vierkante meters

Immoweb code : 20135387
Immoweb code : 20135387
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
119 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Groen wonen nabij centrum Roeselare

W.E.S.T. BEZOEKEN? ONTDEK ONS KIJKAPPARTEMENT TIJDENS DE KOMENDE OPENDEURDAGEN - Meer informatie via https://www.zabra.be/west.

Woonproject w.e.s.t. heeft opvallend veel troeven. Deze nieuwe woonomgeving ligt aan de rand van het centrum, net binnen de kleine ring van Roeselare. De groene invulling van dit project - met bomen, gras, water en speeltuigen in hout - geeft een gevoel van ruimte.

Dit appartement heeft een totale oppervlakte van 120 m² en is voorzien van een ruim terras (46 m²). Met drie slaapkamers en twee badkamers is het perfect voor wie op zoek is naar een luxueuze en zorgeloze woonst. Het is BEN (bijna-energieneutraal) en wordt verwarmd zonder gas, dankzij het Mirom-warmtenet. Een duurzame keuze voor de toekomst! Het binnengebied van de site is autovrij. Er zijn meer dan genoeg parkeerplaatsen, maar de auto blijft aan de rand. Bovendien wordt het gebruik van de auto overbodige luxe dankzij de nabije aanwezigheid van voorzieningen (winkels, restaurants etc.) Ook de fiets nemen wordt een aangename gelegenheid door het aangelegde fietspad dwars door de site.

Contacteer ons voor meer informatie op het nummer 0472 89 60 18. Onze vertegenwoordigers staan je graag te woord.

Dit pand maakt deel uit van het project Duurzame appartementen vlak bij centrum Roeselare

Neem contact op