Appartement te koop

238000€

2 slaapkamers 102 vierkante meters

Immoweb code : 20082147
Immoweb code : 20082147

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
102 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Praktisch, zeer verzorgd appartement op gunstige locatie ...

Praktisch, zeer verzorgd appartement op gunstige locatie in Ranst!

Dit charmante appartement situeert zich in het centrum van Ranst en dus ook op wandelafstand van alle benodigde voorzieningen (winkels, scholen, openbaar vervoer, horeca, bib, etc.).

Op de eerste verdieping betreden we het appartement via de inkomhal. De leefruimte is licht en ruim, aansluitend op een vernieuwde keuken die volledig is uitgerust met alle benodigde toestellen, waaronder een oven, inductie kookplaat, vaatwasser en dampkamp.

Het appartement beschikt over drie slaapkamers, waarvan één ideaal is als bureau of dressing. Een van de slaapkamers biedt directe toegang tot een groot terras aan de achterzijde.

De badkamer is praktisch ingericht met een toilet, een wastafel en een bad met douchefunctie. Daarnaast is er een handige berging met aansluiting voor een wasmachine.

Bij het appartement hoort ook een kelderberging, ideaal voor extra opslagruimte. Bovendien is er een garagebox beschikbaar, verplicht aan te kopen voor €27.000.

Troeven:

Nabij centrum Ranst
Energiezuinig
2 / 3 slaapkamers aanwezig
Terras aan achterzijde
Kelderberging en garagebox

Heeft u interesse en wenst u een bezoek ter plaatse in te plannen? Aarzel niet ons te contacteren! Wij zijn bereikbaar via ons nummer 03 337 50 70 of [email protected].

Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op