Appartement te koop

365000€

2 slaapkamers 123 vierkante meters

Immoweb code : 20199994
Immoweb code : 20199994

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
123 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Ruim en energiezuinig appartement met autostaanplaats

MAAK TIJDIG UW AFSPRAAK VOOR DE BEZOEKDAGEN OP DONDERDAG 03/10 EN ZATERDAG 05/10

Vandaag nemen we je mee naar dit lichtrijke appartement van 123m² gelegen op de eerste verdieping van de kleinschalige residentie Katharina in Ruisbroek. Scholen, winkels en openbaar vervoer bevinden zich op wandelafstand. Het appartement is rustig gelegen maar beschikt over een uitstekende bereikbaarheid omwille van haar ligging nabij de A12 en N16. Verder kan je genieten van een zalige wandeling in groendomein Hof ter Zielbeek dat zich op slechts 100m van het appartement bevindt.

We komen binnen via een aparte inkomhal die toegang geeft tot de lichtrijke leefruimte met geïnstalleerde open keuken met kookeiland, volledig uitgerust met o.a. een koelkast, diepvriezer, oven, microgolfoven, inductiekookplaat en een vaatwasser.
De nachthal leidt ons naar twee ruime slaapkamers, waarvan één met zicht op het terras; een badkamer voorzien van lavabo, ruime inloopdouche en handdoekradiator; een ruime praktische berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast en een apart toilet met handenwasser.

Via de grote raampartijen in de leefruimte bereiken we het ruime zonovergoten terras met zuidelijke oriëntatie van maar liefst 54 m².
Genieten van een aperitief was nog nooit zo aangenaam.

Het appartement werd opgeleverd in 2016 en is volledig instapklaar.
Er werd ingezet op een hoogwaardige afwerking door gebruik te maken van kwalitatieve materialen zoals een parketvloer doorheen het hele apparteme

Neem contact op