Appartement te koop

349000€

3 slaapkamers 191 vierkante meters

Immoweb code : 20238466
Immoweb code : 20238466

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
191 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Ruim appartement 3 slaapkamers op TOP locatie te Pelt

Ruim appartement met 3 slaapkamers op TOP locatie te Pelt!

Dit unieke locatie appartement, gelegen aan het marktplein te Pelt, biedt een harmonieuze mix van comfort en ruimte. Met een bewoonbare oppervlakte van 191m² en een eigentijdse inrichting, is dit hét ideale appartement voor wie op zoek is naar wonen in het hartje van Pelt.

Het appartement beschikt over 3 ruime slaapkamers, perfect voor een gezin of als thuiskantoor. De badkamer is comfortabel ingericht en voorzien van alle gemakken, inclusief een bad en een elegant badkamermeubel met dubbele wastafel. Deze is zelfs bereikbaar vanuit de master slaapkamer. Er is tevens een tweede badkamer met enkele wastafel en douche, een wasruimte en een toilet met aparte handenwasser.

De open leefruimte combineert een gezellige zithoek met een ruime eetkamer en zelfs een extra ruimte voor eventueel een bureau te plaatsen. De volledig uitgeruste keuken is voorzien van alle comfort en biedt veel ingebouwde kastruimte en een eigentijds design. Vanuit de keuken en de master slaapkamer is een groot terras bereikbaar van 26m². De grote ramen doorheen heel het appartement zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht en bieden een prachtig uitzicht op de omgeving. Zowel langs de voor- als achtergevel.

Geniet van rustige avonden op het lange terras. Dit is de ideale plek om te ontspannen en vervolgens een hapje te gaan eten of iets te drinken in het centrum van Pelt.

Neem contact op