Appartement te koop

375000€

3 slaapkamers 280 vierkante meters

Immoweb code : 20232773
Immoweb code : 20232773

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
280 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1
Virtueel bezoek

Omschrijving

Ruim appartement van maar liefst 280m² met 3 of meer slaa...

Dit prachtige appartement biedt een zeldzame kans om te wonen in het bruisende centrum van Peer.
Met maar liefst 3 slaapkamers is dit eigendom perfect voor gezinnen of mensen die op zoek zijn naar extra ruimte. Maar dat is nog niet alles, de flexibele indeling biedt de mogelijkheid om gemakkelijk 5 slaapkamers te creëren, waardoor er veel potentieel is om de ruimte aan te passen aan uw behoeften.
De woonruimte straalt een warme sfeer uit en geniet van natuurlijk licht dankzij de grote ramen. Een comfortabele ruimte vinden we terug in de keuken, waar alles aanwezig is om maaltijden te bereiden. Op hetzelfde verdiep als woonkamer en keuken bevindt er zich ook een badkamer, die functioneel is en uitgerust met ligbad en douche.
De grote stadstuin is een zeldzame vondst in een stedelijke omgeving, een perfecte plek om te ontspannen, te entertainen of gewoon te genieten van de buitenlucht.
Het ruime terras voegt nog meer waarde toe aan deze woning, waardoor u kunt genieten van het buitenleven zonder de privacy van uw eigen huis op te geven.
Wat dit appartement echt bijzonder maakt, is de locatie. Gelegen op de markt, in het levendige centrum van Peer, heeft u alles binnen handbereik: winkels, restaurants, openbaar vervoer en meer. 
Klaar om deze unieke kans te grijpen? Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te plannen en ontdek zelf de veelzijdigheid en charme van dit prachtige appartement in het hart van Peer! U kan ons kantoor bereiken op...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op