Appartement te koop

349000€

4 slaapkamers 215 vierkante meters

Immoweb code : 20125041
Immoweb code : 20125041

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
215 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Stijlvol en karakteristiek appartement met 4 slaapkamers ...

Bent u op zoek naar een unieke woonst in het centrum van Peer, met alle voorzieningen binnen handbereik? Dan is dit appartement precies wat u zoekt!
Gelegen op de volledige eerste en tweede verdieping van een karakteristiek gebouw, biedt dit appartement alles wat u nodig heeft voor comfortabel en stijlvol wonen.
Het appartement bevindt zich op een uitstekende locatie, pal in het centrum van Peer. U bereikt de woning via een charmant koertje aan het Kattenstraatje, slechts enkele stappen verwijderd van winkels, scholen en de levendige markt. Deze centrale ligging maakt het dagelijks leven bijzonder gemakkelijk en aangenaam.
Bij binnenkomst op de eerste verdieping wordt u verwelkomd door een ruime indeling met maar liefst vier slaapkamers. Twee van deze slaapkamers zijn ruim opgezet, perfect voor een master bedroom en een royale logeerkamer. De overige twee kamers zijn iets compacter, ideaal als kinder- of studeerkamers.
Daarnaast vindt u op deze verdieping een technische ruimte, voorzien van aansluitingen voor een wasmachine en een droogkast, waardoor u eenvoudig al uw huishoudelijke klussen kunt uitvoeren.
De moderne badkamer is uitgerust met een dubbele lavabo, een comfortabele douche en een ligbad, wat zorgt voor een luxueuze sfeer.
Een centraal gelegen bureau fungeert als verbindingspunt tussen alle kamers, ideaal voor thuiswerk of als rustige plek voor studeren en administratie.
Via een trap bereikt u de tweede verdieping, waar u verrast zult word...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op