Appartement te koop

159000€

2 slaapkamers 75 vierkante meters

Immoweb code : 20110521
Immoweb code : 20110521

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
75 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Te koop, ruim en comfortabel appartement met autostaanpla...

Stap binnen in de ruime en lichtrijke woonkamer, waar grote ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht en een warme, uitnodigende sfeer. Hier vindt u genoeg ruimte voor een gezellige zithoek en een ruime eethoek... De functionele keuken is een ware blikvanger met zijn warme tegelwand en houten kasten. Voorzien van een gasfornuis, dubbele spoelbak en veel opbergruimte. Het appartement beschikt over een ruime slaapkamer, voorzien van grote ramen die voor veel natuurlijk licht zorgen en een lichtrijke dressing/tweede slaapkamer. De praktische badkamer is voorzien van een ligbad met douchekop en een wastafel.

Met zijn centrale ligging biedt dit appartement de perfecte uitvalsbasis in Oudenaarde. U bevindt zich op wandelafstand van winkels, scholen en openbaar vervoer, waardoor alles wat u nodig heeft binnen handbereik is. Een extra troef van dit appartement is de bijbehorende autostaanplaats.

Mis deze unieke kans niet om te wonen in een appartement op een toplocatie. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging.

Adres: Nestor de Tièrestraat 89, bus 202, Oudenaarde

Geen renovatieplicht;P-score:A, G-score: A

Renovatieplicht: nee

Neem contact op