Appartement te koop

* 985000€

2 slaapkamers 143 vierkante meters

Immoweb code : 20125625
Immoweb code : 20125625
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
143 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 4

Omschrijving

Luxe penthouse met zalige terrassen en een ongezien zicht...

Residentie ECho, de nieuwe architecturale parel van Oostkamp uit een ontwerp van architect Geert Berkein!
Hier realiseert lokale promotor Christiaens Projects samen met hun aannemersbedrijf Bouwonderneming Christiaens 17 appartementen op 4 verdiepingen en op het gelijkvloers 4 CASCO handelsruimtes. Tevens zullen er ondergronds garages, bergingen en staanplaatsen voorzien worden, en plus is er de efficiënte fietslift die u naar de fietsenberging zal brengen.

In dit vooruitstrevend project is er oog voor duurzaamheid, groen in combi met rust/privacy, een hoge afwerkingsgraad en toekomstgerichte energiezuinigheid!
Vanzelfsprekend worden zonnepanelen voorzien in alle units waarbij elementen als vloerverwarming, een ventilatie D systeem, alu ramen, glazen tussendeur, parket, warmtepomp standaard inbegrepen zijn..

Indeling penthouse. A4.1.: Inkomhal met vestiaire, toilet, berging, bureel of berging aan leefruimte, open volledig geïnstalleerde keuken met aansluitend over de hele breedte een zuidwestgericht terras, lichtrijke leefruimte met 2de terras dat zuidwestgericht is, 2 volwaardige slaapkamers met elk een badkamer ensuite met inloopdouche en lavabomeubel.

!!!!!!! Dankzij de tijdelijk verlaagde BTW van 6% (uiterlijk tot 31/12/24) op nieuwbouw, kunnen wij dit penthouse aan uiterst interessante voorwaarden aanbieden.

Graag een bezoek ter plaatse of in het modelappartement? Aarzel niet en contacteer Louise : 0479/643413!

Renovatieplicht: NOT_APPLICABLE

Dit pand maakt deel uit van het project Residentie ECho

Neem contact op