Appartement te koop

* 469000€

2 slaapkamers 113 vierkante meters

Immoweb code : 20125623
Immoweb code : 20125623
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
113 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Extra ruim 2-slaapkamer nieuwbouwappartement af te werken...

Residentie ECho, de nieuwe architecturale parel van Oostkamp uit een ontwerp van architect Geert Berkein!
Hier realiseert de lokale promotor Christiaens Projects samen met hun aannemersbedrijf Bouwonderneming Christiaens momenteel 17 appartementen op 4 verdiepingen en op het gelijkvloers 4 CASCO handelsruimtes. Tevens zullen er ondergronds garages, bergingen en staanplaatsen voorzien worden, en plus is er de efficiënte fietslift die u naar de fietsenberging zal brengen.

Zoals U op de 3D beelden kunt waarnemen is er in Residentie ECho bijzonder veel aandacht voor vernieuwend wonen tussen het groen en dat in een duurzaamheid en super-energiezuinig gebouw!
Vanzelfsprekend worden zonnepanelen voorzien voor alle units waarbij elementen als vloerverwarming, een ventilatie D systeem, alu ramen, glazen tussendeur, parket standaard inbegrepen zijn... 

Indeling app.B.2.2: Inkomhal met vestiaire, toilet, leefruimte met aansluitend een zongericht terras, open volledig geïnstalleerde keuken, ruime berging, 2 volwaardige slaapkamers met elk een eigen badkamer ensuite met inloopdouche en lavabomeubel.

!!!!!!! Dankzij de tijdelijk verlaagde BTW-regels van 6% (tot uiterlijk 31/12/24) op nieuwbouw, kunnen wij dit appartement aan uiterst interessante voorwaarden aanbieden.

Graag een bezoek ter plaatse of in het modelappartement? Contacteer Louise : 0479/643413!

Renovatieplicht: onbekend

Dit pand maakt deel uit van het project Residentie ECho

Neem contact op