Appartement te koop

235000€

3 slaapkamers 122 vierkante meters

Immoweb code : 20052030
Immoweb code : 20052030

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
122 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Ruim appartement met garagebox en autostaanplaats

Dit instapklare en lichtrijke appartement met bouwjaar 1993 is rustig gelegen in het centrum van Oostkamp. Verschillende winkels, diensten en openbaar vervoer zijn op wandelafstand gelegen.

Het appartement maakt deel uit van een kleine residentie (met 3 appartementen en garagecomplex) waardoor de gemeenschappelijke lasten beperkt zijn.

Dit ruime pand (122m² vloeroppervlakte) bestaat uit een inkomhal, een ruime en lichtrijke leefruimte met eet- en zithoek, een volledig ingerichte halfopen keuken, een berging, een toilet, een badkamer met ligbad met douchemogelijkheid en lavabomeubel en drie slaapkamers waarvan één met lavabo.

Bij het appartement hoort een privatieve garagebox die onmiddellijk achter het gebouw gelegen is en een bovengrondse autostaanplaats.

De elektrische installatie is volledig conform en er is geen energetische renovatieplicht. Het appartement is bovendien asbestveilig.

Dit zuid georiënteerde, lichtrijke appartement heeft een uitstekende ligging met vlotte toegang tot verbindingswegen, autosnelweg en openbaar vervoer.

Voor meer info, contacteer ons kantoor.

Neem contact op