Appartement te koop

410000€

3 slaapkamers 130 vierkante meters

Immoweb code : 20054493
Immoweb code : 20054493

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
130 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 4

Omschrijving

Zonnig hoekappartement met subliem open zicht

Met plezier presenteren wij dit prachtige hoekappartement met een adembenemend open zicht op het groene Leopoldpark en haar omgeving. Dit royale appartement van 130m², gelegen op de vierde verdieping van Residentie "Westpoort", biedt een perfecte combinatie van centrale ligging en serene leefomgeving. Het pand bevindt zich op wandelafstand van winkels, de zeedijk, het casino en openbaar vervoer, en het appartement is eenvoudig bereikbaar met de wagen.

Het appartement is als volgt ingedeeld:
Ruime inkomhal met ingemaakte kasten en toilet - leefruimte 42m² met natuurlijk lichtinval door de vele raampartijen en hoekligging - afzonderlijke keuken ingericht met kookplaat, dampkap, dubbele spoelbak, vaatwasmachine, oven, koelkast en veel opbergruimte - badkamer is voorzien van ligbad en lavabomeubel - 3 slaapkamers (16m², 11,5m² en 10m²) waarvan één met aanpalend een douchekamer - in de benedenverdieping is er een private kelder nummer 6.

Troeven:
- 1 appartement per verdieping
- kleinschalige residentie
- gemeenschappelijke fietsenberging 
- lichtrijk appartement door de vele glaspartijen
- rustige residentiële woonlocatie aan het stadspark (Leopoldspark), maar toch gelegen in de bruisende stadskern nabij alle dagelijkse benodigdheden
- adembenemend uitzicht 
- doordachte woonindeling

Vraag snel een bezichtiging aan en ontdek dit sublieme hoekappartement met zijn vele troeven!

Renovatieplicht: nee

Neem contact op