Appartement te koop

199000€

2 slaapkamers 75 vierkante meters

Immoweb code : 20039882
Immoweb code : 20039882

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
75 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Gerenoveerd appartement in Belle Epoque wijk Oostende

Gerenoveerde belle-étage-appartement gelegen in de bijzondere Belle Epoque wijk te Oostende. Met diverse winkels, drink- en eetgelegenheden in de nabije omtrek en het strand op wandelafstand geniet het gebouw van een uitzonderlijk gunstige ligging. Eveneens vindt men in de onmiddellijke omgeving een ruim aanbod aan scholen, supermarkten, sportfaciliteiten, tennisclub en andere recreatie. Een extra troef is de zeer vlotte verbinding tot het oprittencomplex van de A10, alsook de bereikbaarheid met het openbaar vervoer, dit zowel met diverse trein- tram als busverbindingen.

Ingedeeld als volgt:
Via de traphal komt U binnen in de leefruimte 15m² - de moderne leefkeuken van 16m² kent een halfopen karakter en is voorzien van alle toestellen (ook een ingebouwde koffiemachine!) - als U de traphal opnieuw betreedt verleent deze toegang tot de bergruimte met een aansluiting voor de wasmachine en droogkast - als U verder wandelt doorheen het appartement vindt U twee slaapkamers die aansluitend naast elkaar gesitueerd zijn - badkamer ingericht met toilet, ligbad en lavabomeubel.

Het appartement wordt getypeerd door een aangename lichtinval en een gevoel van openheid dankzij de hoge plafonds en aanwezige ramen.
Prachtige parketvloeren aanwezig in de leefruimte en beide slaapkamers. Het appartement is momenteel verhuurd aan 620 euro per maand.

Pluspunten:
- recent gerenoveerd d.d. 2017
- rustige straat met weinige passage
- moderne en kwalitatieve afwerking
- ge...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op