Appartement te koop

* 297000€

2 slaapkamers 88 vierkante meters

Immoweb code : 20001947
Immoweb code : 20001947
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
88 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 01/07/2025
Verdieping : 0

Omschrijving

Modern nieuwbouwappartement in Oostakker

LIGGING

De nieuwe residentie Hugo Claus is gelegen middenin een nieuwe woonzone, een kwalitatieve leefomgeving voor jong en oud.
U geniet er een uitermate centrale locatie, er is een vlotte connectie met de wagen naar belangrijke invalswegen. De R4 maar ook scholen, openbaar vervoer, grootwarenhuizen zijn vlakbij.

Deze residentie geniet een centrale ligging, doch een groene omgeving in combinatie met een moderne architectuur en kwalitatief wooncomfort.

PROJECT en AFWERKING

Residentie Hugo Claus omvat 25 nieuwbouwappartementen met diverse ondergrondse autostaanplaatsen.

De appartementen zijn voorzien van alle moderne comfort.

Ze zullen voorzien zijn van een warmtepomp en zonnepanelen waardoor er een uiterst energievriendelijk en een scherp E-peil zal zijn.

De appartementen variëren qua oppervlaktes, alle units beschikken over 2 of 3 slaapkamers en een terras van minstens 9 tot wel 62 m².

Het project wordt volledig opgebouwd met kwalitatieve en onderhoudsvriendelijke materialen die de duurzaamheid en het esthetische van het gebouw ten volle garanderen.

Tijdens de ontwikkeling van het project is er oog voor detail, de ontwikkelaar staat dan ook garant voor een kwalitatieve bouw.

Er is een verplichting tot aankoop van een autostaanplaats.

Bent u op zoek naar een nieuwbouwappartement op een centrale locatie in Oostakker, vlakbij de R4 waar u een vlotte verbinding geniet doch omgeven door het groen, contacteer ons dan zeker.

Neem contact op