Appartement te koop

2 slaapkamers 120 vierkante meters

Immoweb code : 20027173
Immoweb code : 20027173

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
120 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

VERKOCHT!!!
In het hart van Ninove werd het iconische interbellum-gebouw ‘Passage’ gebouwd door lokale aannemers en omgetoverd tot zes luxeappartementen met 2 of 3 slaapkamers, ruime terrassen, kantoorruimte, kelders, fietsenberging, staanplaatsen en garages.

Troeven: zeer ruim en kwalitatief afgewerkt met optimale lichtinval, mooi stads- en/of verzicht. Lift en rolstoeltoegankelijk. De inpandige autostaanplaatsen of garages zijn optioneel en geven rechtstreeks toegang tot de inkomhal. Ruime kelderbergingen (verplicht bij aan te kopen). Dubbele fietsenberging.
De afwerking kan u zelf kiezen uit een hoogkwalitatief aanbod en begeleid door de interieurontwerper van de bouwheer volgens lastenboek. Er zijn ruime budgetten voorzien voor o.a. keuken, badkamer, vloeren & deuren. Gebouwd volgens de hoogste normen voor een optimaal wooncomfort (BijnaEnergieNeutraal appartement met zonnepanelen, warmtepomp, vloer- en wandverwarming, ultra-isolerend 3-dubbel glas, ventilatiesysteem D, …).

Het commerciële gelijkvloers heeft een aparte inkom en werd reeds ingevuld met een kantoorfunctie.
U koopt een uniek stukje Ninoofse geschiedenis in het hart van de stad, dit op een zeer gunstige ligging: winkelcentrum, diverse horecazaken, bushaltes en station op wandelafstand. Voldoende (gratis) parking rondom het gebouw.

De appartementen zijn reeds in afwerkingsfase zodat deze snel woon- of verhuurklaar zijn na het kiezen van de afwerkingsmaterialen. In tegenstelling tot verkoop op plan vermij

Neem contact op