Appartement te koop

* 389000€

2 slaapkamers 123 vierkante meters

Immoweb code : 11461126
Immoweb code : 11461126
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
123 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Appartement met 2 slaapkamers, bureau en 2 terrassen

In het hart van Ninove werd het iconische interbellum-gebouw ‘Passage’ gebouwd door lokale aannemers en omgetoverd tot zes luxeappartementen met 2 of 3 slaapkamers, ruime terrassen, kantoorruimte, kelders, fietsenberging, staanplaatsen en garages.

Troeven: zeer ruim en kwalitatief afgewerkt met optimale lichtinval, mooi stads- en/of verzicht. Lift en rolstoeltoegankelijk. De inpandige autostaanplaatsen of garages zijn optioneel en geven rechtstreeks toegang tot de inkomhal. Ruime kelderbergingen (verplicht bij aan te kopen). Dubbele fietsenberging.
De afwerking kan u zelf kiezen uit een hoogkwalitatief aanbod en begeleid door de interieurontwerper van de bouwheer volgens lastenboek. Er zijn ruime budgetten voorzien voor o.a. keuken, badkamer, vloeren & deuren. Gebouwd volgens de hoogste normen voor een optimaal wooncomfort (BijnaEnergieNeutraal appartement met zonnepanelen, warmtepomp, vloer- en wandverwarming, ultra-isolerend 3-dubbel glas, ventilatiesysteem D, …).

De centrale ingang met inkomsas is gelegen in de Dreefstraat. Het commerciële gelijkvloers heeft een aparte inkom en werd reeds ingevuld met een kantoorfunctie.
U koopt een uniek stukje Ninoofse geschiedenis in het hart van de stad, dit op een zeer gunstige ligging: winkelcentrum, diverse horecazaken, bushaltes en station op wandelafstand. Voldoende (gratis) parking rondom het gebouw.
Dit project werd gebouwd met lokale aannemers onder deskundig toezicht van de architect.

De appartementen zijn reeds in afwer

Dit pand maakt deel uit van het project Residentie 'Passage'

Neem contact op