Appartement te koop

2 slaapkamers 90 vierkante meters

Immoweb code : 9577154
Immoweb code : 9577154

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
90 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Fenomenaal appartement met veel zon én zeezicht te koop i...

Vastgoed aan de zee leeft omwille van een vakantiegevoel. Laat dat vakantiegevoel hier nu net centraal staan.

Door de fantastische ligging te midden van het commerciële centrum in Nieuwpoort-Bad bevinden we ons hier midden tussen alle winkels, restaurants, festiviteiten en zoveel meer. Na amper 100 stappen staan we met onze voeten in het zand en nadat we de trappers van onze fiets enkele keren hebben omwentelt zijn we vertrokken voor een zalige fietsnamiddag langs de havengeul. Door deze superieure ligging - nog steeds een van de belangrijkste eigenschappen van een appartement - is dit appartement in Nieuwpoort dé ideale vakantiestek. 

Uiteraard is er meer dan alleen maar een sublieme ligging. Dit appartement is gelegen aan de zuidwest zijde van de Albert I Laan waardoor we vanop het aangenaam ruim terras zowat de ganse dag kunnen genieten van de zon. Terwijl het zonnetje op dit terras schijnt kijken we over het Hendrikaplein naar de zee. Gezien de pier slechts 150m verder uitkomt krijgen we er steeds een leuke variatie van wilde golven in de winterperiode en kabbelend water met zeilbootjes in de zomer. Vanop de 3e verdieping hebben we daar bovenop ook nog voeling met passanten zonder dat we nog het lawaai van de straat hoeven te ervaren. Beter wordt een namiddag op uw terras niet denken wij dan!

Het appartement zelf beschikt over 2 volwaardige slaapkamers, 1 douchekamer in de slaapkamer en een afzonderlijke badkamer met inloopdouche. Verder v...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op