Appartement te koop

579000€

3 slaapkamers 98 vierkante meters

Immoweb code : 20021298
Immoweb code : 20021298

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
98 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Prachtig vernieuwd 3 SLPK appartement centraal in de wink...

Prachtig vernieuwd appartement centraal in de winkelstraat van Nieuwpoort-bad. Indeling: Met het binnentreden van de inkomhal is de toon al gezet. Licht en ruimte zijn hier loze woorden maar de basis van dit 3-slaapkamer appartement. De leefruimte is voldoende ruim om alle gasten een plaats aan tafel of in de zetel te geven. De hippe keuken is voorzien van alle nodige apparatuur en de aanpalende berging heeft voldoende plaats voor een wasmachine. Zowel de leefruimte als de keuken geven uit op een tof terrasje. De 3  slaapkamers zijn qua oppervlakte buiten categorie. In alle drie is er plaats voor een 2-persoonsbed, en de op maat gemaakte kasten zorgen ervoor dat alle kledij netjes weggeborgen zit. 1 kamer heeft een en suite douchekamer; 2 slaapkamers geven uit op een achterliggend terras voorzien van een praktische berging. Tot slot maakt de 2de prachtige douchekamer en het apart toilet dit appartement af. 
De afwerking in parket; de  fraaie faience tegels zorgen voor pit en alle ramen werden vernieuwd én de slaapkamers beschikken over rolluiken. Een EPC va 104 kWh heeft u nog jaren plezier van een lage energiekost.

Bel Dries, ook op zon-en feestdagen, 0478/937.935, of kom langs op kantoor 'Immo Maritiem' naast het kerkje in Nieuwpoort-bad.
 

Renovatieplicht: nee

Neem contact op