Appartement te koop

215000€

2 slaapkamers 75 vierkante meters

Immoweb code : 20227277
Immoweb code : 20227277

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
75 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Appartement met 2 slaapkamers

Ontdek dit charmante appartement in Sint-Jans-Molenbeek, op een steenworp van de Basiliek, met 75m² woonruimte. Ideaal voor een klein gezin of een stel op zoek naar ruimte, met twee comfortabele slaapkamers en een goed ingerichte badkamer.

Binnen beschikt de ruime, lichte woonkamer over een elegante open haard, perfect voor de winteravonden. De aangrenzende eetkamer nodigt u uit om uw gasten te ontvangen in een warme omgeving, versterkt door een prachtige hanglamp.

De functionele keuken profiteert van royaal natuurlijk licht dankzij het raam dat uitkijkt op het omringende groen. Het appartement heeft ook klassieke parketvloeren, die een vleugje elegantie toevoegen aan het hele pand.

Andere kenmerken zijn een balkon metononderbroken uitzicht op de woonomgeving, een perfecte ruimte om te genieten van de frisse lucht of voor een kleine stedelijke moestuin.

Deze flat ligt in een rustige, groene buurt en belooft een aangename woonomgeving, dicht bij voorzieningen en openbaar vervoer. Mis de kans niet om deze woning te bezoeken, die comfort, functionaliteit en charme combineert.

Neem contact op