Appartement te koop

289000€

2 slaapkamers 69 vierkante meters

Immoweb code : 20013173
Immoweb code : 20013173

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
69 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Gerenoveerd 2 slaapkamerappartement te koop in Middelkerk...

Dit volledig gerenoveerd 2 slaapkamer appartement ligt op een toplocatie in Middelkerke. Vlakbij de zeedijk, strand en het nieuwe casino. Ook de historische duinengordel tussen Middelkerke en Oostende ligt vlakbij. Ideaal om uit te waaien of lange wandelingen te doen. Ook winkels, horeca en middenstand bevinden zich allemaal op wandelafstand.

Bekijk de videorondleiding op het instagramkanaal: immo_jo_sold_by_jo
(vraag uw gratis schatting aan via www.jo.immo)

Het appartement werd recent volledig gerenoveerd en kan uitpakken met een prachtige afwerking. Zo werd er een nieuwe keuken geïnstalleerd van het merk DOVY met eiland en alle moderne keukentoestellen. De woonkamer zelf is ruim met plaats voor een groot salon en een leuke eettafel. Samen met de keuken vormt ze één mooi geheel. De vloer werd uitgevoerd in een prachtige keramische vloer (60X60-tegel). Vanuit  het grote raampartij heeft u een prachtig zijdelings zeezicht.

De badkamer is groot en prachtig gerenoveerd met een ruime inloopdouche en een mooi en dubbel lavabomeubel. De slaapkamers zijn beiden volwaardig waardoor het appartement zowel geschikt is voor vakantieverhuur als voor eigen bewoning. In combinatie met een zetelbed kunt u vlot met zes mensen in het appartement overnachten.
  
Het appartement ligt vlakbij het normandpark (ideaal voor wandelingen) maar ook het strand en de zeedijk liggen aan uw voeten. Met de vlotte tramverbinding ontdekt u de volledig kust.

Ben je op zoek naar een...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op