Appartement te koop

225000€

2 slaapkamers 90 vierkante meters

Immoweb code : 20190854
Immoweb code : 20190854

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
90 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 8

Omschrijving

APPARTEMENT MET 2 TERRASSEN EN GARAGE

Prachtig Appartement op de 8e Verdieping met Uitzicht in Merksem

Ontdek dit charmante appartement op de 8e verdieping in Merksem met een schitterend uitzicht, bereikbaar met de lift. Inclusief een garagebox, momenteel verhuurd, biedt dit appartement een interessante investeringsmogelijkheid.

Bij binnenkomst vind je een elegante inkomhal met parketvloer en vestiairekast. De ruime woonkamer met maatkast en sierhaard biedt toegang tot een groot terras met zonnewering. Zowel de woonkamer als de keuken geven uit op een tweede terras, ideaal voor extra buitenruimte.

De praktische keuken heeft alle nodige voorzieningen en een wasmachine-aansluiting. Via de gang bereik je het aparte toilet en twee slaapkamers met parketvloer. De grote slaapkamer heeft een maatkast, de tweede is perfect als logeerkamer, kantoor of kinderkamer. De badkamer is voorzien van een bad-douchecombinatie en dubbele lavabo.

Bijzonderheden zijn het ALU schrijnwerk met enkel glas en de collectieve verwarming op aardgas, met waterverbruik inbegrepen in de syndicus kosten. Het gebouw heeft recentelijke investeringen ondergaan, wat de waarde van het appartement verhoogt.

Grijp deze kans! Neem vandaag nog contact op voor een bezichtiging en ervaar het comfort en de rust van dit prachtige appartement.

BEWOONBARE OPPERVLAKTE
De vermelde “bewoonbare oppervlakte” is gebaseerd op de “bruikbare vloeroppervlakte” zoals vermeld in het EPC.

Neem contact op