Appartement te koop

279000€

2 slaapkamers 90 vierkante meters

Immoweb code : 20168828
Immoweb code : 20168828

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
90 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Instapklaar appartement met 2 slpks, terras en autostaanplaa

Bent u op zoek naar een comfortabel en lichtrijk appartement in een kleinschalig gebouw in Merksem? Dit prachtige appartement op de derde verdieping van een goed onderhouden gebouw biedt alles wat u nodig heeft voor modern wooncomfort.

Indeling:
Via de lift of vaste trap betreedt u de inkomhal. Deze geeft toegang tot een ruime leefruimte, voorzien van een tegelvloer en overspoeld met natuurlijk licht. De praktische en goed uitgeruste keuken sluit naadloos aan, wat zorgt voor een aangename open sfeer. Daarnaast beschikt de woning over een handige berging met cv-ketel en ruimte voor een wasmachine en droogkast. Er is ook een apart toilet voorzien van een handenwasser. De moderne badkamer is uitgerust met een lavabomeubel, douche en ligbad, wat comfort en functionaliteit biedt. Het appartement beschikt over twee slaapkamers van respectievelijk ca. 11m² en ca. 11.5m². Tot slot is er een west-georiënteerd terras, perfect om van de namiddag- en avondzon te genieten.

Bijzonderheden:
Kleinschalig gebouw met lift. Gunstige locatie. Algemene onkosten ca. €100/maand. Autostaanplaats inbegrepen. Private berging op gelijkvloers. Elektriciteit conform 2049.

Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie of een bezichtiging ter plaatse. Dit appartement is een kans die u niet wilt missen!

Neem contact op