Appartement te koop

75000€

2 slaapkamers 39 vierkante meters

Immoweb code : 20019341
Immoweb code : 20019341

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
39 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0
Virtueel bezoek

Omschrijving

Appartment

Trakteer uzelf op een permanent uitje in dit charmante appartement gelegen in het hart van een idyllisch vakantiedorp, vlakbij de rivier de Semois. Gelegen in een groene omgeving, belooft dit appartement u rust en ontsnapping, terwijl u omringd bent door de natuurlijke schoonheid van de regio.
Studio-eigenschappen:
Ideale ligging: Gelegen in een vakantiedorp vlakbij de Semois, bekend om zijn pittoreske landschappen en buitenactiviteiten.
Groene omgeving: Midden in de natuur, ideaal voor liefhebbers van groen en uitstapjes in de buitenlucht.
Comfortabele studio: Perfect uitgerust voor een aangenaam verblijf, zowel voor een vakantie als als pied-à-terre. Recent ingerichte keuken en elektriciteit conform.
Dicht bij voorzieningen: Gemakkelijke toegang tot lokale diensten en toeristische attracties.
Dit appartement is een perfecte gelegenheid voor wie wil investeren in een rustig toevluchtsoord en toch dichtbij het prachtige landschap van de Semois wil zijn. Geniet van wandelingen in het bos, wandelingen langs de rivier en momenten van ontspanning in een betoverende omgeving. Mis deze unieke kans niet om een ​​klein stukje paradijs te bezitten. Voor meer informatie of een bezoek kunt u gerust contact met ons opnemen.

Neem contact op