Appartement te koop

349000€

3 slaapkamers 170 vierkante meters

Immoweb code : 20043814
Immoweb code : 20043814

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
170 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Ruim hoekappartement met 3 slaapkamers in hartje Melsele

Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en is werkelijk instapklaar. De mobiliteit is bovendien ideaal: vlakbij invalswegen, een bushalte voor de deur en met allerlei scholen en winkels op enkele stappen van het appartement.
Met een totale oppervlakte van ca 170 m² zijn de mogelijkheden tot indeling en afwerking legio. Thans zijn er drie slaapkamers en twee badkamers ingetekend. Alles werd afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen. Bovendien werden verlichting en een ingemaakte vestiairekast in de inkomhal reeds voorzien.
Een smaakvolle, Franse eiken parketvloer loopt doorheen de leefruimte en hal en werd gecombineerd met vloerverwarming.
De leefruimte baadt in het licht dankzij de grote raampartijen en de hoekligging. Van hieruit is er met grote schuiframen toegang tot het zuidgericht terras van ca 6m² met elektrische zonnetent. In de keuken werden de toestellen ingebouwd: vaatwasser, koelkast, inductie kookplaat, dubbele spoelbak. De nachthal geeft toegang tot de drie ruime slaapkamers (18,16,15m²) waarvan één met toegang tweede terras (5m²). In de eerste badkamer treft u een bad, dubbel lavabomeubel en toilet aan en in de tweede badkamer bevindt zich een douche en lavabomeubel. Er is ook nog een apart gastentoilet. Verplicht tot aankoop van een garagebox (22,4m²) in de kelderverdieping aan €20.000 euro. Extra troeven... zie: https://www.kasperkent.be/nl/pand/ruim-hoekappartement-met-3-slaapkamers-hartje-melsele

Renovatieplicht: nee

Neem contact op