Appartement te koop

* 310000€

3 slaapkamers 89 vierkante meters

Immoweb code : 11010801
Immoweb code : 11010801
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
89 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Prachtig nieuwbouwappartement met 3 slaapkamers en terras.

Project DE PASTORIJ: rustig wonen in een groene omgeving in de dorpskern van het gezellige Meerle, met alle voorzieningen op wandel-en fietsafstand.
Mogelijkheid tot verlaagd BTW-tarief van 6% tot eind 2024! Oplevering is voorzien voor eind 2024, dus de volledige aankoop zou nog kunnen onder 6%, indien u hiervoor als koper in aanmerking komt.

Dit BEN nieuwbouwproject biedt een ruime keuze tussen 10 hoogwaardig afgewerkte appartementen, voorzien van gunstig georiënteerde, private terrassen.

Dankzij de zonnepanelen en warmtepomp , kan u genieten van een zeer hoge energie-efficiëntie . Naast lage energiekosten, zullen er in dit project ook lage, gemeenschappelijke kosten zijn.

Indeling:
Via de private inkomhal, komt u in de lichtrijke leefruimte met open keuken, die voorzien is van alle comfort. De leefruimte geeft uit op het aangename terras van 13 m². Verder heeft u nog 3 slaapkamers , een badkamer, een berging en een apart toilet.

Bent u op zoek naar een 3-slaapkamerappartement in het centrum van Meerle?
Dan is dit appartement in project De Pastorij écht iets voor u! Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie (+32 3 314 81 91).

Neem contact op