Appartement te koop

* 425000€

2 slaapkamers 133 vierkante meters

Immoweb code : 20151578
Immoweb code : 20151578
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
133 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

A0.01

Ontdek de gloednieuwe residentie ZuiderPoort, in het hart van Meerhout. Dit project telt 16 BEN-appartementen met 2 of 3 slaapkamers, ontworpen voor een optimaal woon- comfort. Heerlijk rustig wonen, en toch overal dichtbij. Ervaar het zelf!

ZuiderPoort is gerealiseerd op de historische locatie van ‘De Gouden Leeuw’, op slechts vijf minuten wandelen van de markt. In het centrum van Meerhout vind je alle voorzieningen: winkels en horeca, 2 basisscholen, de markt op donderdag en de gemeentediensten. Heel aantrekkelijk als je niet in een drukke stad wil wonen en toch alles binnen handbereik wil hebben.

Energiezuinig? Absoluut! Alle woonunits van ZuiderPoort beschikken over vloerverwarming aangesloten op een individuele warmtepomp, waardoor je woning ‘bijna-energieneutraal’ (BEN) is. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. In ZuiderPoort houd je je energiekosten moeiteloos onder controle.

De oude naam voor Meerhout is Maereholt, en dat betekent letterlijk ‘meer bos’ of ‘moerassig bos’. Het verbaast dan ook niet dat Meerhout bekendstaat om een groene en landelijke omgeving, waar het heerlijk wandelen en fietsen is. Ontdek natuurgebieden zoals de Meerhoutse Heide, of fiets langs het kasteel van Meerhout.

Wenst u graag meer info? Vraag dan snel uw bezoek aan!

De verkoop geschiedt onder registratierechten op het grondaandeel (12%) en BTW (21%) op het constructieaandeel. Parking en berging verplicht bij aan te kopen.

Dit pand maakt deel uit van het project Project ZuiderPoort

Neem contact op