Appartement te koop

415000€

3 slaapkamers 118 vierkante meters

Immoweb code : 20046904
Immoweb code : 20046904

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
118 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Groen gelegen nieuwbouwappartement met 3 slaapkamers

Ontdek dit prachtig instapklare & hoogwaardig afgewerkt nieuwbouwappartement (2019) ideaal gelegen op een steenworp van Mechelen! Dit ruime appartement beschikt over maar liefst 3 slaapkamers, 2 badkamers en een ruim terras met rechtstreekse toegang tot de prachtige gemeenschappelijke tuin. De grote raampartijen bieden zicht op het groen en brengen het licht rijkelijk binnen doorheen het hele appartement.

Bij binnenkomst betreedt u de lichtrijke leefruimte met open keuken en trendy kookeiland. De living en keuken bieden toegang tot het zuidelijk georiënteerde zonneterras en de tuin.

Het nachtgedeelte omvat een nachthal, gastentoilet, 3 comfortabele slaapkamers, waarvan één met ensuite badkamer met douche. De tweede badkamer is voorzien van een ligbad. Daarnaast is er een praktische ingerichte berging.

Op verdieping -1 is er een ruime kelderberging aanwezig. Verder zijn er twee ondergrondse fietsenstallingen inbegrepen.

Dit energiezuinige appartement wordt verwarmd met een warmtepomp en beschikt over vloerverwarming en ventilatiesysteem D.

Het appartement is uitstekend gelegen in een rustige zijstraat van de Vaart. Het centrum van Mechelen, winkels, scholen, openbaar vervoer & recreatie bevinden zich op wandel/fietsafstand. Daarnaast geniet het van snelle toegang tot belangrijke invalswegen.

Interesse? Contacteer ons vandaag nog!
Online reservatie: https://calendly.com/oliviertorfs-vhoy/bezichtiging-1
E-mail: [email protected]
GSM: 0495/25 34 15
Geen makelaars

Neem contact op